hoveniersacademie info hoveniersacademie mail hoveniersacademie pdf hoveniersacademie workshops hoveniersacademie workshop hoveniersacademie workshop

Joost van Dijk

Inspirerend

Joost van Dijk cursusleider Kadertraining Voorman

Binnen het vakgebied van de Openbare Ruimte en Infrastructuur staat Groene Technieken al meer dan 30 jaar bekend als toonaangevend, daadkrachtig en vooruitstrevend. Communicatieve bruggen bouwen tussen schijnbaar onverenigbare doelen en/of karakters is de specialiteit van Joost van Dijk. Zijn professionele uitdaging is maatwerk leveren, zodat iedere cursist gewapend met nieuwe kennis, inzichten en zelfvertrouwen de volle verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar functie.

meer lezen

Curriculum Vitae

Joost van Dijk is gespecialiseerd in de bedrijfsvoering en organisatie van bedrijven werkzaam in de inrichting en beheer van openbare ruimte en infrastructuur. Als adviseur, opleider en interim-manager beschikt hij over een brede ervaring in het organiseren van bedrijven en projecten. Vanaf het initiëren en ontwikkelen van ideeën en plannen tot en met het realiseren, beheren, onderhouden en renoveren. Als geen ander is hij in staat om samen te werken met technisch geschoolde medewerkers. Ieder op passende wijze aan te spreken op hun intrinsieke motivatie en hen deelgenoot te maken van nieuwe ontwikkelingen en projecten. Inmiddels is hij ruim dertig jaar directeur-eigenaar van Groene Technieken en sinds 2012 van de HoveniersAcademie.

Wie zijn de cursisten Kadertraining Werkleider?

Kadertraining Werkleider© is de opleiding voor leidinggevenden die hun leidinggevende kwaliteiten verder willen ontwikkelen en aanscherpen, toegespitst op het praktisch leidinggeven aan specifieke doelgroepen.

Deelnemers aan de Kadertraining Werkleider© geven als leidinggevende praktische invulling aan sociaal-maatschappelijke doelstellingen, aan een social-return paragraaf uit besteksopdrachten of geven als werkleider leiding aan teams waarin integraal samengewerkt wordt. Zij (bege-)leiden medewerkers die extra sociale of sociaal-medische aandacht vergen.