hoveniersacademie info hoveniersacademie mail hoveniersacademie pdf hoveniersacademie workshops hoveniersacademie workshop hoveniersacademie workshop

Prima cursus!

Citaat functioeringsgesprek: "Gaat steeds beter, Peter heeft veel aan de gevolgde cursus Kadertraining Werkleider."

“Mij sprak het geheel van de cursus aan. De inhoud is heel praktijkgericht. Wat ik op de cursusdagen leerde probeerde ik op de tussenliggende werkdagen uit. Zo merkte ik direct de verschillen. Voor de cursus was ik druk aan het meewerken en deed ik het voorbereiden, organiseren en leidinggeven er zo'n beetje tussendoor of in de pauzes en 's avonds. Nu krijgt dat organiseren en leidinggeven de prioriteit, dat werkt voor iedereen een stuk prettiger."

"De dagelijkse terugkoppeling van ieders ervaringen is heel leerzaam. Je herkent jezelf in vergelijkbare situaties. Het bespreken en oefenen van de voorgestelde verbeteringen werkt steengoed. Je komt jezelf wel tegen, maar hierdoor leer je ook echt om jezelf anders op te stellen."

"Het prettige is dat iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht krijgt. Juist door die individuele aandacht heb ik veel van de cursus opgestoken. Voor de cursus was ik degene die steeds maar weer alle problemen op ging lossen. Het kostte best wel moeite om dat 'oplossen' los te laten. Je bent zo gewend om met oplossingen te komen en wilt ook dat het werk goed uitgevoerd wordt. Nu houd ik meer afstand, bewaar de rust in het werk en heb mede daardoor beter overzicht."